No Title
cv: 5263 bekijken ------------------------------<-<- pagina terug
  • Reageer per email
  • Bel voor bemiddeling
  • Naar alle CV's



Projectleider, Ontwikkelaar
amsterdam
half mei 2011
freelance opdracht, project

09/87 - 01/94 Technische Universiteit Eindhoven
Technische Bedrijfskunde diploma behaald
Afstudeerrichting: Organisatiepsychologie
Afstudeeronderzoek: herontwerp van de besturingsstructuur van een organisatie, waarvan de productiestructuur ingericht is volgens sociotechnische principes: van lijn- naar productgericht, werken in teams vanuit een logische taakclustering.
Stage: Marketingonderzoek voor trucks en bussen bij DAF/Leyland Zimbabwe te Harare, Zimbabwe.

08/81 - 06/87 Rijksscholengemeenschap Brielle
Atheneum Bèta diploma behaald
Vakken: Wis A, Wis B, Nat, Schei, Ned, Eng, Fra, Eco I.

01/90 - 06/03
Opleidingen en cursussen
Arbeidspsychologie Basis I en II aan de UVA, Amsterdam
Schrijven PR- en voorlichtingsteksten, SRM Utrecht
AMBI HSB I, II, systeemontwikkeling en -ontwerp, Exin Utrecht
FilemakerPro Expert, databaseontwikkeling, Matrix Den Haag
Projectmanagement, intern CAOP
Personeelsmanagement, intern CAOP
Beoordelen, CGE&Y


10/05 - 01/07 Beaver IT Services, Amsterdam
Projectleider Planon/Sr.Functioneel beheerder voor Ministerie van VROM
Zorgdragen dat binnen Ministerie van Vrom de facilitaire organisatie werkt met Planon FacilityOffice en -Net, en hiermee alle facilitaire processen kan volgen en beheren, en dat de 5000 man grote organisatie via FacilityNet 'calls' kan inschieten, volgen, beheren, zoals reserveren vergaderruimte, aanvraag schoonmaak, bestellen catering. Implementeren van Planon Facility Office en -Net: verantwoordelijk voor de inrichting van Office en Net - velden, schermen, routinematige imports en exports, printfiles, html-pagina's, etc; de infrastructuur - servers, netwerken, back-ups, landelijke bereikbaarheid etc; inbedding in de organisatie - medewerkers mee laten denken, -werken en -ontwikkelen en ze daarnaast ' klaarstomen' voor gebruik FacilityOffice.

08/03 - 08/05 Hudson, 's Gravenhage
Trainer / Coach
Begeleiden van hoger opgeleide uitkeringsgerechtigden binnen fase 2 reïntegratietrajecten van het UWV. Het verzorgen van het gehele scala aan ondersteuning aan cliënten ten behoeve van de terugkeer in het arbeidsproces: individuele coaching, groepscoaching, trainingen (o.a. assertiviteit, interview, sollicitatieskills) en jobhunting.

01/03 - 07/03 HSP, 's Gravenhage
Projectleider
Opzetten facilitaire dienstverlening en automatisering, waaronder brandveiligheid, onderhoud, catering en informatiesystemen en netwerk in bedrijfspand waar dagelijks middelbare scholieren huiswerkbegeleiding, examentraining en bijles krijgen.
Ontwikkelen van databases /informatiesystemen en trainen van medewerkers en scholieren in de nieuwe systemen. In 'vrije' uren gaf ik les en examentraining aan VWO-ers in Wiskunde.

09/98 - 10/02 CAOP, 's Gravenhage
Hoofd Facilitair Bedrijf
Leiding geven aan 60 mensen verdeeld over 9 teams: dtp, repro, administratie, postkamer, receptie, office management, beveiliging, interieur verzorging en catering. Lid MT. Verantwoordelijk voor: personeelsbeleid, budget, tactische en strategische planning, beveiliging, onderhoud en renovatie gebouwen, procesbewaking en -verbetering, afstemming automatisering en positionering afdeling door o.a. intranet/internet. Doorgevoerde reorganisaties hebben geleid tot een efficiëntere afdeling met een betere samenwerking tussen de teams binnen de afdeling en tussen de afdeling en de rest van de organisatie en externe partijen; op personeelsgebied zijn functionerings- en beoordelingsgesprekken, functiewaardering, arbobeleid en human development trajecten doorgevoerd.

Hoofd Systeemontwikkeling
Projectleiding, ontwerper en medeontwikkelaar inhouse ontwikkelde informatiesystemen: website, intranet, databases, web-enabled toepassingen. Tactische en strategische planning t.a.v. informatiesystemen, aansturen interne en externe ontwikkelaars, contact met leveranciers en derden voor uitbestede projecten, verantwoordelijk voor onderhoud, functioneel beheer en budget, procesanalyses en -verbeteringen. Opzetten interne projectorganisatie ten aanzien van contentmanagement, autorisaties en contact met partners in de publieke sector.

01/97 - 09/98 Automatisch Goed, Amsterdam
Trainer / Ontwikkelaar
Docent computerapplicaties en besturings- en informatiesystemen voor bedrijven en o.a. jongerenproject gemeente Rotterdam; ontwikkelen macro's, add-ins en trainingen, schrijven handleidingen. In samenwerking met de diverse organisaties behoefte bepalen en van daaruit ontwikkelen custom made trainingen en cursusmateriaal.

01/96 - 12/96 Domus Software BV, Diemen
Projectleider Culinaire Software
Leiding over diverse 'digitale' projecten op culinair gebied: Cd-rom's voor de consumenten- en zakelijke markt, internetprojecten, videoprojecten, o.a. i.s.m. Joop Braakhekke. Doorontwikkelen databases gerechten/recepten en ontsluiting informatie via het internet